Social

Omorât de taur! „S-a jucat cu el ca și cu o cârpă”

Un bărbat în vârstă de 38 de ani din localitatea Olari, județul Arad, a fost omorât de un taur, vineri seară, animalul jucându-se efectiv cu trupul victimei, susțin martorii.

Bărbatul, care lucra la o fermă de vaci din localitate, se afla în momentul petrecerii incidentului cu animalele pe câmp, la pășunat.

„Nu se știe din ce motive, taurul – care era foarte agitat – l-a luat în coarne pe bărbat și s-a jucat cu el ca și cu o cârpă. L-a spart în piept, a murit imediat” – a relatat, conform aradon.ro, Petru Răuț, primarul comunei Olari.

„În data de 23 septembrie, la ora 18.00, am fost înștiințați că un bărbat de 38 de ani, care lucra ca îngrijitor la o cireadă de vaci, a fost lovit de un taur în timp ce se afla la pășunat în extravilanul localității Olari. În urma loviturilor, bărbatul a decedat, iar cadavrul acestuia a fost transportat la Serviciul Județean de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei” – a declarat, pentru sursa citată, Lorena Pîrvulescu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Arad.

Potrivit primarului Petru Răuț, bărbatul ucis de taur era căsătorit și avea cinci copii. El lucra de mai mult timp la ferma de vaci iar, de curând, ar fi fost angajat cu forme legale. Interesant este că cei care au lucrat înaintea lui le fermă, au plecat tocmai din cauza taurului care a avut niște… „ieșiri” ce i-au băgat în sperieți pe oameni. Din nefericire, acestea i-au fost fatale ultimului ciurdar.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X