Sport

Ofiţerii de la „Omoruri” anchetează MOARTEA SUSPECTĂ a fiului unui cârciumar milionar: „L-au drogat cu o substanţă necunoscută!”

De aproape o săptămână, e jale mare printre interlopii şi maneliştii din România. Fiul unui cârciumar milionar, celebru în anii ’90, şi-a găsit sfârşitul la doar 29 de ani, după ce ar fi fost intoxicat cu o substanţă necunoscută! Ofiţerii de la ”Omoruri” au preluat deja cazul şi au efectuat şi primele audieri.

Fost fotbalist la Dinamo 2 (într-o echipă în care a fost coechipier cu Alin Cocoş), Daniel Chiaţă a decedat, la mijlocul săptămânii trecute, la numai 29 de ani. Din informaţiile obţinute, tragedia ar fi avut loc după ce ”Ghiaţă” (aşa cum era poreclit Daniel) ar fi combinat whisky cu un ”praf” dat de unul dintre finii răposatului Fane Spoitoru.

I s-a făcut rău deodată!
Povestea însă este mult mai încâlcită. Cu câteva ore înainte să moară, Daniel s-a certat cu soţia lui, Simona, cu care avea o fetiţă în vârstă de 1 an. Era o ceartă cum mai fuseseră şi altele între ei: îşi reproşau anumite lucruri, dar, de fiecare dată, treceau peste orgolii. În acea zi, tânărul de numai 29 de ani şi-a sunat un văr, căruia i s-a plâns că nu se mai înţelege cu Simona şi i-a cerut să-l primească la el ca să-şi descarce sufletul.


”Ghiaţă” şi-a vizitat vărul, au băut amândoi whisky, iar de aici Daniel s-a dus la ”Crama Domnească” din Centrul Vechi (restaurant luat în locaţie de gestiune de tatăl său, Marian Chiaţă de la afaceristul Dumitru Nicolae, zis ”Niro”). A continuat să bea vin! Martorii noştri susţin că ar fi vorba de două sticle. Tot aici s-a întâlni şi cu prietenul său Elvis Lăutaru, zis Nini, fin al lui Fane Spoitoru, care avea program în restaurant. Acesta i-ar fi provocat şi o stare de rău urmată de deces, afirmă unele surse, iar teoria lor este acum verificată de către criminalişti.

Ce s-a întâmplat cu exactitate doar ofiţerii de la ”Omoruri” vor putea preciza la capătul unei anchete care se anunţă de lungă durată. Printre cunoscuţii lui ”Ghiaţă”, se vorbeşte însă că Nini i-ar fi plasat un ”praf” suspect, care, în combinaţie cu alcoolul, i-ar fi fost fatal lui Daniel. ”Nimeni nu ştie cert, dar băieţii zic prin oraş că Nini i-a dat o substanţă de la care i s-a făcut rău deodată”, au mărturisit sursele noastre.

Poliţiştii aşteaptă analizele toxicologice
Din acel moment, ”Ghiaţă” n-a mai trăit decât o oră, două. S-a întors la vărul său, care a alertat-o pe soţia lui Daniel. În prima fază, Simona a crezut că e vorba de o glumă, însă când a realizat că lucrurile se precipită s-a dus să-şi ajute soţul. ”L-a găsit pe Daniel căzut. Voma şi nu mai era coerent. Când l-a luat în braţe, el a privit-o pentru ultima oară şi…”, a mai declarat o persoană apropiată de familie lui ”Ghiaţă”. Din păcate, nu a mai durat mult şi inima lui Daniel a cedat.

Pe 17 noiembrie, ofiţerii Serviciului Omoruri au deschis oficial un dosar cu privire la moartea suspectă a fostului fotbalist de la Dinamo şi au cerut de la IML să fie recoltate probe biologice. După necropsie, medicii au stabilit că moartea a survenit în urma unui stop cardiac şi, în plus, s-a constatat că bărbatul ingerase o substanţă care i-ar fi putut provoca decesul, însă rezultatul analizei toxicologice nu a identificat încă despre ce anume ar fi vorba. Deocamdată, în absenţa unor analize concrete care să arate dacă Daniel a fost sau nu intoxicat cu droguri sau altă substanţă, poliţiştii au efectuat primele audieri: membri ai familiei lui ”Ghiaţă” au povestit deja ce au ştiut.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X