Vedete romanesti

Oana Zăvoranu: ”Mi-am instalat o gheretă pentru pază”

Oana Zăvoranu a dispărut în ultima perioada din peisajul mediatic, dar nu și din fața fanilor. Frecvent face LIVE-uri pe Facebook, unde le mai povestește fanilor săi ce mai face. De exemplu, în live-ul de astăzi, Oana Zăvoranu le-a spus fanilor ei că urmează un tratament stomatologic. Vedeta TV și-a întrebat fanii ce își doresc să primească de Moș Nicolae.

În timp ce le răspundea celor care o urmăreau pe Facebook la diversle întrebări, Oana a mărturist că s-a hotărât să-și instaleze un post de pază. Nu prentru că s-ar simți în pericol, dar Oana consideră că așa trebuie să procedeze orice om care se respectă.

La capitolul noutăți, Zăvoranu spune că este pe care să primească niște vești foarte bune în legătura cu niște procese. De asemenea, Oana Zăvoranu a mai povestit că își dorește un Crăciun plin de zapadă, dar și ca oamenii să fie mai toleranți și mai optimiști.

Zăvoranu: Multi colegi de breaslă au doar fake-uri
Proaspăt intrată în posesia unei moșteniri, Zăvoranu a ținut să menționeze că s-a săturat să vada la televizor vedete de carton care poartă genți sau alte lucruri fake. De asemenea este convinsă că majoritatea celor care se afisează cu obiecte de firmă, le-au primit gratuit de la firme prin barther. ”Eu îmi plătesc tot ceea ce cumpăr. Nu iau genți împrumut. Nu stau la hotel moca. Și nu fac poze doar ca să-mi arăt valoarea.”, a spus Oana Zăvoranu pe Facebook.

Nu vrea să mai apară la televizor
Oana nu își mai dorește să apară la televizor pentru că nu îi place ce vedete pe sticlă. ”M-am săturat ca televiziunile să facă milioane de euro pe spatele meu și povestea mea.”

Live-ul de pe Facebook a fost făcut împreună cu Alex, iubitul Oanei Zăvoranu.

VIDEO Oana Zăvoranu a fost LIVE pe Facebook
Mai jos puteți urmări integral video-ul live al Oanei Zăvoranu.


Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X