Vedete romanesti

Oana Sârbu își recunoaște defectul… Decât să gătească, mai bine mănâncă de la alții

Oana Sârbu își recunoaște defectul, cu multă sinceritate. Artista spune că nu-i atrasă de bucătărie și că a făcut o singură dată sarmale.

Oana Sârbu se poate lăuda cu o carieră de invidiat. A fost idolul adolescentelor datorită rolului său din ”Liceenii” și o cântăreață în vogă în perioada sa de glorie.

Drumul ales a împiedicat-o însă, se pare, să exceleze în bucătărie. Oana Sârbu își recunoaște defectul. Ea a mărturisit, cu ocazia lansării albumului său, ”De Crăciun voi fi acasă”, că nu este prea pasionată de bucătărie și a adăugat că o singură dată a gătit sarmale.

”Nu sunt o iubitoare de bucătărie. Fac și eu ce pot. O singură dată am făcut sarmale, și au ieșit foarte bune. La noi, de sărbători, se gătește în familie, și se gătește mult și bine. Astfel că, mâncarea din noaptea respectivă îmi ajunge pentru foarte multe zile și după. Sunt persoane făcute să gătească”, a spus Oana Sârbu pentru Libertatea.

Evită mâncarea gătită, dar consumă multă halva!
Cum Oana nu stă prea mult în bucătărie, artista nici nu obișnuiește să mănânce mâncare gătită. În schimb consumă multe dulciuri, în special halva cu ciocolată. Cu toate acestea, artista arată foarte bine și nu are probleme cu greutatea.

”E o chestiune de genă, de atenție, de puțin echilibru, de un pic de noroc, de cum te cultivi. Am făcut toată viața sport. Important e să nu fac excese, să mănânci atent. Îmi plac dulciurile, mănânc halva cu ciocolată, pește gras, consum ulei de măsline, lucruri care să ne aducă ce ne lipsește dacă nu e soare. În schimb, nu mănânc făinoase albe, mâncare gătită și nu prea nici carne. Pâine consum, dar pâine naturală, românească, făcută din făină integrală, pe care o cam caut ”, a adăugat Oana Sârbu.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X