ShowBiz

Oana Pellea, mesajul dur legat de jocul care a lansat o adevărată isterie la nivel mondial

Jocul Pokemon Go, care s-a lansat oficial și în România, a declanșat o adevărată isterie la nivel mondial. Actrița Oana Pellea a postat un mesaj pe contul de socializare, în care își exprimă nemulțumirea față de jocul care a creat vâlvă printre români.

„Pokemon. Ce fugă înspăimântătoare de realitate. Ce schimbare de atenție…ce manipulare… câtă energie consumată într-un joc virtual… cât timp risipit. Câte ar putea rezolva Omenirea între timp… în loc să-și investească capacitatea de imaginație și energia într un joc stupid. Mi se pare un experiment la scară mondială. Un experiment ce testează capacitatea de manipulare a rasei umane. Suntem ocupați cu prinderea de monștrii virtuali și… între timp… monștrii cât se poate de reali ne hotărăsc soarta și viitorul, la masa negocierilor politice internaționale…”, a scris Oana Pellea pe contul de socializare.

Cum Pokemon Go a devenit un adevărat fenomen, iar peste hotare deja s-au produs numeroase accidente din acest motiv, Poliţia Română a realizat o nouă campanie de prevenire. În contextul fenomenului „Pokemon Go” şi având în vedere accidentele la care se pot supune oamenii, poliţiştii informează asupra acestor riscuri şi le oferă jucătorilor câteva sfaturi. ”Puteţi găsi Pokemonii, respectând în acelaşi timp regulile de circulaţie şi protejându-vă pe dumneavoastră şi pe cei din jur!”, este mesajul Poliţiei Române.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X