Vedete romanesti

Oana Lis a ajuns la spital după o partidă de sex: „După 20-30 de minute, înnebunesc. Sunt alergică!”

Oana Lis (37 de ani) bifează problemă după problemă. După ce a anunțat că are artroză la maxilar, iar asta o împiedică să aibă și o viață sexuală normală, acum, soția fostului primar al Capitalei a început să-și înece amarul în pastile antidepresive și alcool. Zilele acestea, o altă veste a lovit-o pe Oana.

Și îl afectează și pe Vorel Lis, căci viața lor sexuală este compromisă, scrie click.ro. Oana are alergie la spermă! Cei doi soți au mers miercuri, 14 septembrie, la „Un show păcătos”, unde femeia a povestit despre șocanta descoperire. De la începutul, verii i-au apărut simptome, a mers la ginecolog, dar acolo nu a descoperit nimic. Alergologul a lămurit-o, însă.

„Am dezvoltat o alergie la spermă. Nu mai pot să fac sex. Nici nu știam ce e. Am fost la ginecolog. Se manifestă prin dureri abdominale, umflături în zona respectivă. Nici nu știam că există alergie la spermă. Am descoperit că după 20-30 de minute înnebuneam, nu mai puteam să fac sex. Am chemat și ambulanța și nu au știut ce să-mi zică. Mi-e frică acum să mă mai atingă cineva. Nici nu mai am chef de sex.

E ceva foarte ciudat. E chiar o dramă. Psihologic e foarte nasol. Poți să facă și șoc anafilactic și să mori. S-a dezvoltat instant și așa poate să și treacă. Eu prefer să nu fac sex ca să nu mai am simptomele alea. M-am gândit că poate fi de la pastilele pe care le ia Viorel. El nu mă crede, îmi zice că sunt nebună.”, a povestit Oana, dezamăgită că nu mai are viață intimă.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X