Inedit

Oamenii din restaurant stăteau la coadă ca să o vadă pe ea, aşa că s-a aşezat şi el în rând. A scos aparatul de fotografiat şi a rămas mască când casieriţa s-a întors. Cum arată tânăra

O tânără a ajuns celebră, însă acest lucru s-a întâmplat abia după ce a lucrat o perioadă într-un fast food.


Tânără din imaginile de mai jos a decis să se angajeze la un fast food din Taiwan, iar această decizie pare să o fi făcut celebră, pentru că ulterior a fost căutată de către mai multe agenţii de modeling, care i-au propus colaborări şi i-au oferit contracte. Mai exact, ea a ajuns să fie cea mai populară casieriţă dintr-un local, asta după ce un bărbat şi-a scos aparatul de fotografiat în momentul în care nu înţelegea de ce există o singură coadă, deşi toate casele erau libere.

Frapat de întreaga situaţia, a început să facă fotografii, însă în momentul în care obiectivul foto i s-a oprit pe tânăra din imagini, a înlemnit. Crezând că nu vede bine, şi-a luat aparatul de la ochi şi s-a uitat la tânăra care a ajuns să fie o adevărată senzaţie pe Internet. Mai mult, fotografiile pe care ie le-a făcut bărbatul au ajuns să fie virale, având milioane de aprecieri. Totodată, fata a demisionat de la respectivul fast food, pentru că primea încontinuu cerere în căsătorie, iar invitaţiile pe la diferite emisiuni i-au acaparat tot timpul liber.


Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X