Diverse

O vedeta de filme pentru adulti a devenit casnica dupa ce s-a maritat: „M-am rugat sa am un sot bun” Cine este barbatul

O fosta vedeta de filme de pentru adulti, de origine thailandeza, a devenit casnica dupa ce s-a maritat cu un barbat cu 39 de ani mai in varsta.

Nong Nat, 31 de ani, spune ca este fericita alaturi de barbatul ei de 70 de ani, pe care l-a gasit dupa ce „m-am rugat si am meditat”, relateaza Metro.

Autoritatile din tara ei ai condamnat-o la inchisoare cu suspendare cand au descoperit in filmele ei scene „mult prea deocheate”. Acela a fost momentul in care Nong s-a convertiti la budism si a inceput sa se roage si sa mediteze pentru ca viata ei sa se schimbe in bine si sa aiba tot ce-si doreste, inclusiv bani.

Astfel, spune ea, l-a intalnit Harold Jennings Nesland Jr., un arhitect american milionar, cu care s-a si maritat in 2012. Starleta spune ca barbatul este tot ce si-a dorit in viata, mai ales ca ii da rente lunare consistente. Periodic, ea posteaza pe retelele de socializare imagini din intimitatea lor, inclusiv poze in care ea ii schimba ciorapii, imagini care vor sa arate armonia si fericirea in cuplu.

วันนี้คุณพี่มาทำอะไร พี่ต่างหากต้องถามหนูว่ามาทำอะไร อืม…หนูก็มาร่วมแสดงความยินดีกับคุณนาย Betsy Engl เพื่อนของคุณพี่ไงคะ อ้าวนี่ได้รับการ์ดเชิญหรอ #ป่าวหรอกค่ะพอดีหนูเป็นภรรยาคุณพี่เลยมีสิทธิ์ที่จะมา😂😂 #The outstanding Sillimanian Awards… #เกิดมาเป็นอีหนูที่น่าอิฉจาที่สุดทั้งเด็กเล็กเด็กโตห้อมล้อมซ้ายขวา😂😂💕💕

O fotografie postată de น้องแน๊ต เกศริน ชัยเฉลิมพล (@natkejsarin) pe


Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X