Bizar

O tanara s-a convertit la crestinism, dar decizia nu i-a fost pe plac sotului musulman. Ce i-a facut cand a aflat

Nasrin Abek, o coafeza originara din Iran, dar stabilita in Sydney, Australia, a fost ucisa de catre sotul ei, Amir Darbanou, dupa ce s-a convertit la crestinism.

O coafeza, in varsta de 35 de ani, a fost injughiata mortal de catre sotul ei in apartamentul in care locuiau, pentru ca l-ar fi infuriat faptul ca femeia s-a convertit la crestinism, potrivit Daily Mail.


Amir Darbanou a fost acuzat de moartea sotiei sale, Nasrin Abek, dupa ce corpul acesteia a fost gasit in apartamentul lor, in Sidney, Australia.


Barbatul, in varsta de 42 de ani, din Iran, s-a infuriate dupa ce a aflat ca nevasta sa, Nasin, s-a convertit recent la crestinism si a omorat-o cu cutit, miercuri.

Politia i-a descoperit cadavrul femeii dupa ce a fortat intrarea in locuinta, joi, dupa ce tatal femeii a inceput sa-si faca griji pentru ea. Amir Darbanou si-a sunat socrul, care se afla in Iran, pentru a-l informa ca fiica sa a murit, iar a 2-a zi a fost arestat.

Barbatul nu a facut apel si nici n-a cerut posibilitatea de a fi eliberat pe cautine, dupa ce s-a prezentat in instanta. Oficialii politiei au declarant ca intre cei doi nu a mai fost inregistrat vreun episod de violenta domestica, dar vecinii au mentionat ca miercuri s-au auzit tipete din apartamentul cuplului.

Un nou termen de judecata va avea loc pe 24 Noiembrie.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X