Externe

O tanara din Austria si-a dat in judecata parintii, dupa ce au publicat pe Facebook fotografii ale sale. Ce infatiseaza

O tanara din Austria in varsta de 18 ani si-a dat in judecata parintii, dupa ce acestia au publicat pe Facebook fotografii ale sale, realizate in copilarie, pe care ea le considera ”stanjenitoare”, scrie thelocal.at.

Tanara, originara din regiunea Carintia din sudul Austriei, considera ca acele fotografii intime din copilaria ei i-au facut viata ”mizerabila”, scrie News.ro.

Ea afirma ca peste 500 de imagini au fost publicate de parintii ei pe aceasta retea de socializare, fara acordul ei, incepand din anul 2009.

Potrivit avocatului Michael Rami, clienta lui are sanse mari sa castige acest proces.

Fotografiile prezinta momente din copilaria tinerei, precum schimbarea scutecelor si ”antrenamentul” la olita, potrivit cotidianului The Local Austria.

”Ei nu stiu ce este rusinea si nu au limite – si nu le pasa daca este vorba de o fotografie cu mine stand pe toaleta sau daca sunt goala in patutul meu -, pentru ca fiecare stadiu din viata mea a fost fotografiat si facut apoi public”, a spus reclamanta.

”M-am saturat sa nu fiu luata in serios de parintii mei”, a adaugat ea.

Potrivit presei austrice, parintii tinerei au refuzat sa stearga acele fotografii, pe care le-au distribuit pe Facebook si care au fost vizualizate de cei 700 de prieteni ai cuplului.

De asemenea, tatal tinerei ar fi spus ca, intrucat el a fost persoana care a realizat fotografiile, acest fapt ii confera dreptul de a le publica pe internet.

O prima audiere in instanta a fost stabilita pentru luna noiembrie. Potrivit avocatului Michael Rami, clienta lui va castiga procesul, daca va reusi sa demonstreze ca imaginile in cauza violeaza dreptul ei la intimitate.

Daca tanara va castiga procesul, atunci parintii ei ar putea fi nevoiti sa ii plateasca despagubiri si sa ii achite cheltuielile de judecata.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X