Social

O tânără care a murit de cancer i-a lăsat un mesaj emoţionant soţului său:,,Când vei avea o fetiţă…‘’

Iuliana, o tânară de 23 de ani, din Nădlac, a murit în urma cu o săptămână într-un spital din Scoţia, iar soţul ei încearcă cu disperare să-i îndeplinească ultima dorinţă

Iuliana Bordaş ştia ca are cancer la colon din 2009, dar suferinţa nu a împiedicat-o să se căsătorească şi să plece în Scotia, în speranţa unui trai mai bun. Chiar dacă avea tot ce-şi dorea şi era foarte ferictă alături de soţul ei, medicii i-au spus că boala a recidivate şi că mai are foarte puţin timp de trăit.

Iuliana a murit la clinica unde era internată, dar înainte de asta i-a lăsat un mesaj emoţionant soţului ei, spunându-i că îşi doreşte să fie înmormântată în Nădlac, oraşul de unde provine.

“Ma simt foarte singur intr-o tara straina. Scotia este o tara minunata, dar ceea ce s-a intamplat tocmai mi-a distrus viaţa. Am intrebat-o de multe ori in ultimii ani daca vrea sa se intoarca acasa, dar ea se simtea fericita aici si atunci cand s-a intors la spital, doctorii au spus ca nu avem de ales, ca nu mai putem pleca, pentru ca era prea bolnava. Toata lumea o iubea, dar merita sa fie inmormantata in tara ei. Asta a vrut ea”, a povestit Walter Ioanovici, pentru The Courier.co.uk.

Bărbatul este disperat pentru că nu are bani să-şi aducă soţia moartă în ţară, iar cei de la consulat nu l-au ajutat cu nimic. În acest moment, trupul femeii se află la o morgă din oraşul scoţian Kirkcaldy. Rudele din România încearcă să facă rost de banii necesari pentru a o aduce pe tânără în ţară, mama lui Walter şi-ar fi pus chiar casa la vânzare pentru a-i da fiului ei banii necesari.

Bărbatul a stat mereu lângă soţia sa, până aceasta şi-a dat ultima suflare şi i-a lăsat un mesaj emoţionant:,,Îmi tot spunea că după ce moare ea, eu să merg mai departe, să am copii. Mi-a spus: Să nu plângi după mine. Când vei avea o fetiţă, dă-i numele meu”, a mărturisit Walter.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X