Diverse

O scriitoare recunoaşte că se prostituează ca să lanseze o carte! „Perversităţile unora m-au frapat la început”

O scriitoare a dezvăluit, că este nevoită să se prostitueze pentru a avea banii necesari lansării unui roman.

Tânăra recunoaşte că a mai practicat prostituţia şi înainte de a se apuca de scris. Nevoile cotidiene, banale pentru mulţi, cum ar fi plata chiriei, au dus-o în situaţia în care a fost nevoită să facă pasul în lumea efemeră a promiscuităţii: „Aveam o prietenă care făcea asta deja; altfel n-aş fi văzut această perspectivă. Am rugat-o să mă ajute, însă nu a acceptat din prima. Deşi financiar o duce foarte bine, are apartament şi maşină de lux la 22 de ani, meseria asta a lăsat însă urme asupra ei şi ar fi vrut cumva să mă ţină deoparte. Criza financiară în care mă aflam m-a împins să caut singură o colegă de apartament, adică un apartament unde să te prostituezi, plătind 50 procent proxenetului. Primul apartament în care am lucrat era în zona Alba-Iulia, acolo unde găseşti jumătate din practicantele de sex comercial din Bucureşti. Peştoaica stătea tacticos în bucătarie cu laptopul în braţe, punea anunţurile şi răspundea la zece telefoane odată. Tot atunci, mi-a făcut training de folosire a prezervativului pe un falus mare de porţelan.”

„Cele fără dinţi în gură aveau mai mult succes”

Care au fost totuşi lucrurile esenţiale legate de prostituţie pentru carte? Sau articole! Pentru că protagonista noastră a publicat şi pe bloguri, ori pe site-uri destinate publicului larg, având un număr impresionant de cititori. Astfel, după ce a trecut mai mult timp, iar experienţele au dus-o în situaţia de a formula ipoteze de lucru pentru carte, ne-a declarat că „în prostituţie nu-i totul legat de înfăţisare, trebuie în primul rând să ştii cum să-i iei. Cele fără dinţi în gură aveau mai mult succes decât fete frumuşele şi tinere. Prostituţia e un fel de customer-care; eşti nevoită să zâmbeşti şi să-l faci să se întoarcă. Să-ţi faci cumva un cerc închis, cam asta e situaţia ideală”.

„Arta cere sacrificii”

Pe plan personal însă, scriitoarea recunoaşte că a avut nevoie de terapie ca să treacă peste tot. Acum, îşi păstrează un singur client, fidel, concentrându-se pe lucrul cărţii: „Ajungeam să cred că relaţiile n-au niciun rost şi că e mai bine să fii plătită decât să accepţi să faci sex de plăcere. Pot spune că m-am curăţat acum. Îmi adun poveştile şi aştept momentul oportun să le public. Mi-am păstrat totuşi un client. Şi lansarea costă! «Uneori arta cere sacrificii»”.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X