Social

O româncă din Malta își caută părinții biologici. Ea a fost adoptată în urmă cu 17 ani

O româncă, care de la vârsta de 8 ani a fost adoptată de o familie din Malta, unde și locuiește, a demarat o campanie pe Facebook pentru a-și găsi părinții biologici.

Tânara de 25 de ani, pe nume Nadya Grech, care este căsătorită și are un copil, povestește că s-a născut la Mediaș, dar a crescut în orfelinatele Orlat și Orfelinatul nr. 3 din Sibiu, și își dorește foarte mult să își găsească părinții biologici.

„Numele meu român-maghiar a fost Janko Nadia. M-am născut în data de 3 mai 1991, în Mediaț, județul Sibiu, România. Am fost adoptată în Malta, la vârsta de 8 ani, din orfelinatul Orlat, județul Sibiu. Îmi caut mama biologică, Irina Janko, născută în data de 14 aprilie, 1975, în Odorheiu Secuiesc, județul Harghita.


În momentul în care m-am născut, ea locuia în comuna Velt, județul Sibiu. Aș vrea să îmi regăsesc rudele, prieteni mei din orfelinatul Orlat și orfelinatul No. 3 din Sibiu. Ei se numeau Dimi, Iona și Niacșu.

Visul meu e să-i regăsesc pe toții!!Orice ajutor în căutarea familiei mele este extrem de apreciat!”, a scris tânăra pe facebook, unde a publicat și mai multe cu ea de când era mică.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X