Externe

O noua imagine sfasietoare surprinde drama umana din Siria. Un tata a murit tinandu-si copilul la piept, printre daramaturi

Orasul sirian Alep se afla intr-o situatie dramatica, cum nu a mai fost niciodata. Weekendul trecut, orasul a fost zguduit de peste 200 de raiduri aeriene, care au lasat in urma o zona de razboi.

Sute de activisti si voluntari au postat pe retelele de socializare imagini cumplite din orasul Alep, dupa un weekend in care a fost zguduit de bombardamente.

Una dintre imaginile surprinse vineri surprinse drama umana uriasa pe care razboiul o lasa in urma: un tata isi tine copilul la piept, incercand sa il apere, acoperiti amandoi de praf si ruine, in pat. Din pacate, cei doi au fost printre victimele bombardamentului si au fost gasiti de alti oameni care cautau supravietuitori printre ruine.

Imaginea a fost dezvaluita de grupul de voluntari Syria Civil Defence, cunoscut ca „The White Helmets”, iar in ultimele zile a facut inconjurul lumii.

Unul dintre voluntari a declarat pentru CNN ca nu a mai vazut un atac atat de dezastruos din 2011 incoace, cand a inceput razboiul in Siria.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X