Diverse

O mireasa s-a culcat din greseala cu cavalerul de onoare. Continuarea povestii e incredibila

O mireasa din China, pe nume Huang, si mirele ei, Wu, au organizat o ceremonie fastuoasa de nunta. In noaptea nuntii, unul dintre cavalerii de onoare a ramas la casa proaspetilor miri dupa petrecere.

In jurul orei 2.00 noaptea, Huang s-a trezit pentru a se duce la baie, apoi a intrat din greseala in camera in care se afla cavalerul de onoare, crezand ca a intrat in dormitorul propriu, unde se afla sotul sau. S-a bagat in pat si crezand ca barbatul care se afla alaturi de ea este omul cu care isi unise destinele, a inceput sa il mangaie tandru pe intuneric. Cavalerul de onoare nu a ramas imun la gesturile femeii, iar cei doi au facut dragoste.

Dimineata, mireasa a realizat ca barbatul de langa ea nu este Wu si a inceput sa strige „viol”. Familia mirelui a navalit in camera si i-a cerut explicatii cavalerului de onoare, pe nume Ruan. Acesta a spus ca nu a facut nimic rau, lucru care i-a infuriat la maxim pe cei doi tineri casatoriti.

Acestia au mers la politie pentru a depune plangere contra acestuia, dar oamenii legii au considerat ca nu poate fi vorba de viol si au refuzat sa inceapa urmarirea penala.

Mirii l-au dat in judecata pe cavalerul de onoare, dar judecatorii au respins cerea ca nefondata, considerand ca femeia a fost cea care a initiat raporturile, noteaza golbaltimes.cn.

Astfel, Ruan a fost considerat nevinovat si nu a suportat nicio sanctiune. Cazul a starnit reactii amestecate, unii considerand ca mireasa este de vina, in timp ce altii acuza comportamentul cavalerului de onoare.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X