Sport

O jucatoare de rugby din Brazilia a fost ceruta in casatorie pe stadion de catre partenera. Scenele, surprinse de fotografi

Noapte a premierelor la Rio. Dupa ce nationala feminina a Australiei de rugby in 7 a castigat prima medalie de aur olimpica la aceasta disciplina, o sportiva din Brazilia a devenit primul atlet cerut in casatorie la JO 2016.

Marjorie Enya, in varsta de 28 de ani, voluntar la JO a cerut-o public in casatorie pe jucatoarea de rugby braziliana Isadora Cerullo.

Momentul a avut loc pe stadionul Deodoro la finalul festivitatii de premiere si a fost primit cu aplauze. „Este iubirea vietii mele si am vrut sa arat lumii ca dragoste invinge mereu” a declarat Enya dupa ce a fost acceptata de catre partenera sa.


Nationala feminina a Australiei de rugby in 7 a castigat prima medalie de aur olimpica la aceasta disciplina sportiva dupa ce a invins in finala Noua Zeelanda, cu 24-17. Locul 3 a revenit Canadei care invins Marea Britanie cu 33-10 in finala mica. Brazilia s-a clasat pe locul 9 la final.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X