Inedit

O fetita nascuta prematur era pe MOARTE. Medicii au pus-o in incubator langa sora ei geamana pentru a-si lua „Adio”. Ce a urmat te va emotiona pana la lacrimi!

O fetita nascuta prematur nu mai putea sa respire nici cu ajutorul aparatelor. Medicii au pus-o incubator alaturi de sora ei geamana.

Cazul de mai jos este real si a surprins lumea medicala! S-a intamplat in 1995. O femeie insarcinata cu doua fetite gemene a nascut prematur. Medicii au constatat ca gemenele, desi se dezvoltasera normal, una dintre fetite era foarte fragila. Starea ei de sanatate s-a deteriorat rapid la scurt timp dupa nasterea prematura. Medicii faceau eforturi pentru a o mentine in viata, insa, la un moment dat au constatat ca aceasta nu mai repira nici macar cu ajutorul aparatelor.

Au crezu ca e pe moarte si au mutat-o in acelasi incubator cu sora ei geamana mai puternica pentru a-si lua „Adio”. Ceea ce s-a intamplat in secundele urmatoare a schimbat cu totul viziunea medicilor asupra legaturii extraordinare dintre fratii gemeni.

Sora geamana mai puternica si-a imbratisat sora mai fragila. Gestul ei a reprezentat diferenta dintre viata si moarte. fetita fragila si-a revenit in scurt timp, iar medicii au continuat sa le tina pe amandoua in acelasi incubator pana parintii le-au putut lua acasa.

O imbratisare, un gest de afectiune poate schimba vieti si destine!

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X