Bizar

O fetita bolnava de cancer in faza terminala va fi criogenata. Fetita spera ca va fi readusa la viata mai tarziu: „Am doar 14 ani si nu vreau sa mor”

O fetita de 14 ani din Marea Britanie, diagnosticata cu o forma rara de cancer in faza terminala, va fi cirogenata in Statele Unite. Fetita a declarat ca isi doreste sa traiasca, iar judecatorii din Marea Britanie au admis cererea fetei de a fi inghetata, in speranta ca ar putea fi readusa la viata mai tarziu.

Criogenia este o procedura extrem de controversata care este realizata doar in Statele Unite si in Rusia. Prin aceasta procedura corpul este conservat in nitrogen lichid, la temperaturi mai mici de -130 de grade, conform The Guardian.

Mama fetei a sustinut in instanta dorinta tinerei, precizand ca doar ea poate lua decizii in legatura cu trupul ei. Ea a aflat despre acesta procedura de pe internet.

„Mi s-a cerut sa explic de ce imi doresc acest lucru neobisnuit. Am doar 14 ani si nu vreau sa mor, dar stiu ca voi muri. Cred ca daca faptul ca voi fi criogenata imi da o sansa sa fiu vindecata si trezita, chiar si peste sute de ani”, a declarat fata.

„Nu vreau sa fiu ingropata. Vreau sa traiesc mai mult si cred ca in viitor vor gasi un tratament pentru cancerul meu si ma vor trezi. Vreau sa am aceasta sansa. Aceasta e dorinta mea”, a afirmat fata.

Judecatorii au considerat cazul a fi unul exceptional. Trupul tinerei va fi transportat in SUA, unde va fi criogenata. Costul acestei proceduri este de 37.000 de lire sterline.

Informatia despre aceasta procedura controversata a fost foarte bine tinuta ascuns, cazul ei aparând in presa abia dupa deces.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X