Externe

O fetiță a fost scoasă de sub dărâmături în Alep, după ce locuința i-a fost distrusă de un raid. Familia ei a murit în urma bombardamentelor

O fetiță în vârstă de cinci ani a fost scoasă în viață de sub dărâmături, după ce locuința sa a fost pusă la pământ în urma unui raid aerian. Micuța nu mai putea să se miște și striga disperată după ajutor, în momentul în care echipajele de salvare au găsit-o. Familia ei nu a supraviețuit bombardamentelor.

Imaginile dramatice arată cum echipajele de salvare caută sub moloz persoana ale cărei țipete se aud. Este vorba despre Rawan Alowsh, în vârstă de cinci ani. Casa ei a fost distrusă în urma unui raid aerian, iar rudele sale au murit. Mai precis, părinții ei, cele trei surori și fratele ei nu au scăpat cu viață din acest bombardament, potrivit Sky News.

Pentru a doua zi, orașul Alep a fost bombardat masiv, după ce armistițiul din Siria a fost făcut țăndări. Armata siriană a anunţat sfârşitul unei săptămâni de încetare a confruntărilor armate. La scurt timp, confruntările armate au fost reluate pe toate fronturile.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X