Social

O femeie a murit în timp ce-și vopsea părul. A fost găsită moartă în baie de fiul cel mic

O femeie a murit în timp ce-și vopsea părul în baie. Tragedia a avut loc într-o localitate din județul Dâmbovița. Fiul cel mic, un băiat de doar 14 ani, a avut parte de-o imagine de coșmar, după ce și-a găsit mama prăbușită în cadă. Nici soțul și nici medicii n-au mai reușit s-o salveze. Femeia s-a stins la 40 de ani.

Nenorocirea a avut loc în satul Ibrianu din județul Dâmbovița. Potrivit mditv.ro, Florina era o femeie împlinită. La 40 de ani, reușise să-și întemeieze o familie frumoasă. Era căsătorită și avea doi băieţi de 15, respectiv 18 ani.

Femeia și-a rugat soțul s-o ajute să-și vopsească părul duminică seara. La un moment dat, Florina a rămas singură în baie și nu a mai dat niciun semn. Speriat, fiul cel mic a bătut insistent la ușă. N-a primit niciun răspuns și a deschis ușa. Atunci și-a văzut mama zăcând inconștientă în cadă și a dat alarma.

„Era în casă jos. Uite acolo. Era ghemuită în cadă. Am pus-o în pat. I-a făcut băiatul…Ce a știut el să-i facă”, a povestit, împietrită de durere, Ioana Oprea, soacra femeii.

O femeie a murit în timp ce-și vopsea părul. S-ar fi intoxicat cu gaze?
Soțul Florinei a încercat s-o resusciteze. Rudele au sunat la 112, iar fața locului a fost chemat de urgență un echipaj de ambulanță. Din păcate, nici medicii n-au reușit s-o readucă la viață. Din primele indicii, medicii cred că femeia a murit intoxicată.

Îndurerate, rudele nu înțeleg de ce Florina a avut parte de-o moarte fulgerătoare. Oamenii spun că în baie s-ar fi simțit un miros înțepător, care ar proveni, cel mai probabil, de la gazele instalației folosite pentru încălzirea apei.

„Nu era niciun miros de gaze pentru că geamul, uite, așa îl lăsa deschis și făcea focul la godinul ăsta cu lemne”, a spus soacra femeii.

Din spusele apropiaților, Florina părea o femeie sănătoasă şi că era fericită alături de familia sa.

„N-a zăcut. N-a fost bolnavă. A fost la serviciu.”

„Păcat. Familia s-a înțeles bine. La ei certuri n-au fost. Muncitoare și respectuoasă n-am văzut ca fata asta.”, au spus vecinii Florinei.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X