Socant

O femeie a fost filmată complet dezbrăcată, masturbându-se în curtea unei biserici

Simțindu-se bine în pielea ei și fiind lipsită de inhibiții o femeie s-a filmat goală în curtea unei biserici, dar și în alte locuri publice, masturbându-se în văzul tuturor.

Cu toate că materialul video are vreo 30 de minute, pe Internet nu au fost publicate decât vreo 50 de secunde din acesta, exact momentele în care inițial își dezgolește sânii, iar apoi tot corpul, unduindu-și formele pe stradă fără să se teamă că ar putea fi văzută de cineva, informează The Sun.

Bruneta, cu părul scurt până la umeri, a săvârșit un act sexual chiar în curtea unei biserici, fiind filmată de o altă femeie – cel mai probabil o prietenă cu care interacționează în timpul înregistrării.

„Urmează să ne dezbrăcăm și să facem tot felul de lucruri în public”, a afirmat femeia exhibiționistă în timp ce își dezvelea sânii și îi masa cu mâinile în mod lasciv. În materialul video se poate observa cum cele două femei au filmat scenele pornografice în diferite locuri publice din orașul britanic Sheffield.

Într-o altă ipostază, bruneta apare îmbrăcată doar într-un halat și cizme – nu e greu de ghicit că nu purta nimic altceva pe dedesubt.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X