Bizar

O femeie a folosit o metoda barbara pentru a-si adormi copiii. Ce era, de fapt, „sucul” administrat acestora

O femeie din Washington, SUA, si partenerul sau au fost arestati dupa ce si-au injectat cei 3 copii cu h3roina.

Ashlee Hutt, in varsta de 24 de ani, a fost acuzata ca si-a injectat copiii de 6, 4, respectiv 2 ani cu h3roina, in casa ei din Washington, conform Daily Mail


Partenerul sau, in varsta de 25 ani, Leeroy “Mac” Mclver este de asemenea acuzat ca i-a dr0gat pe copii. Politia i-a gasit traind printre excremente de sobolan si ace folosite, dupa ce au fost alertati de unul dintre prietenii celor doi.

Acum, cei trei frati se afla intr-un centru de plasament. Cei de la Protectia Copilului au observat ca fetita de doar 2 ani prezenta zgarieturi, vanatai si semne pe corp, fapt ce sugera ca a fost injectata cu h3roina.

Fratele mai mare al fetitei le-a povestit cum mama lui si partenerul ei “amestecau o pudra alba cu apa” si apoi ii injecta.

Baiatul a mai adaugat ca el si fratii lui adormeau dupa ce erau injectati, iar mama lor facea referi la drog ca la un “medicament care te faci sa te simti bine” sau ca “la un suc care te adorme”.

Hutt a fost arestata de autoritati pe 12 noiembrie 2015. Si McIver a fost retinut de politie. Ambii au recunoscut ca sunt dependenti.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X