Socant

O englezoaică a murit din cauza anticoncepţionalelor. Pastilele se vând şi în România

O englezoaică de 21 de ani a murit la scurt timp după ce începuse să ia anticoncepţionale prescrise de medicul ginecolog, medicamente care se vând şi în România.

Tânăra Fallan Kurek era din Tamworth, un oraș în comitatul Staffordshire, Marea Britanie. Într-o zi, fata a ajuns de urgenţă la spital, după ce i s-a făcut rău şi s-a prăbuşit din senin în casă, potrivit dailymail.co.uk.

Medicii au descoperit că fata lua de 25 de zile anticoncepţionale Rigevidon, pe care i le prescrisese chiar ginecologul. Tatăl fetei le-a declarat anchetatorilor că fiica sa a mers la medic, cu o săptămână înainte de deces, acuzând dureri în piept şi la picioare. Mai mult, tânăra avea şi probleme cu respiraţia.

Doctorul care a consultat-o pe Fallan Kurek, cu o săptămână înainte să moară, a considerat că aceasta are probleme musculare şi i-a recomandat odihnă şi să ia ibuprofen.

Medicul legist a stabilit că fata a avut efecte secundare la anticoncepţionale. Aceasta a murit din cauza vaselor de sânge formate în plămâni.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X