Social

O elevă din Craiova a sărit pe geam, de la etajul 1, dorind să chiulească

O elevă de clasa a 11-a de la Colegiul “Gheorghe Chiţu”, din Craiova, a sărit, luni, de la etajul 1 al instituţiei încercând să chiulească şi s-a rănit. Adolescenta a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă pentru mai multe investigaţii medicale.

O elevă de la Colegiul Național „Gheorghe Chițu“ din Craiova a ajuns, astăzi după-amiază, la spital după ce a sărit de la primul etaj al unității de învățământ.

“Eleva a încercat să chiulească şi s-a întâlnit cu profesorul de serviciu, iar de teama să nu dea explicaţii a sărit pe geam. A crezut că nu va păţi nimic, pentru că jos era iarbă”, a declarat pentru GdS.ro Lavinia Craiovenu, inspector-şef la ISJ Dolj.

Incidentul a avut loc în jurul orei 17.00, iar la fața locului a fost solicitat să intervină un echipaj al Serviciului de Ambulanță Dolj.

Conducerea Inspectoratului Școlar Județean (ISJ) Dolj a deschis o anchetă în acest caz și susține că fata ar fi sărit de la etaj întrucât chiulea de o oră și nu voia să fie văzută de o profesoară.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X