Diverse

O CHELNERIȚĂ i-a dus nota de plată clientului ei. Când a văzut ce BACȘIȘ a primit a rămas blocată. Ce i-a cerut omul în schimbul banilor…

Cine spune că să fii chelner e ușor e un om care nu știe nici cât negru sub unghie cât de greu este. Din fericire, sunt și oameni care înțeleg acest lucru și datorită cărora, povești asemeni acesteia, ajung la ochii noștri.

În 2012, un profesor de ştiinte naturale pe nume Richard Specht a suferit o pierdere pe care niciun părinte nu ar trebui să o traiască vreodată. Fiul lui în varsta de doar 22 de luni, Rees, s-a înecat într-un iaz din curtea casei. În urma acestui eveniment, familia a decis să ofere o bursa prin care să răsplătească bunătatea celor din jurul lor.

Într-o zi, un client s-a aşezat la masa unui restaurant din Times Square, iar atunci când a cerut nota a lasat în urma sa un bacşiş în valoare de 3000 de dolari pentru o consumaţie de doar 43,50 de dolari.


Pe spatele bonului, consumatorul a lăsat și un bileţel, pe care chelnerita l-a făcut public.

„Mulţumesc pentru amabilitatea şi modestia ta. Profesorul meu din gimnaziu a suferit o experienţă dificilă în urmă cu câţiva ani, iar acest lucru m-a făcut să fac asta. Singurele mele condiţii sunt:

Du-te la ReesSpechtLife.com si învaţă.

Nu păstra bonul doar pentru tine

Pentru că este despre o idee şi nu despre tine sau mine, dacă decizi să arăţi asta, te rog să nu foloseşti numele noastre.’‘

Chelnerița a reusit să ajungă la numele lui Richard Specht, iar acesta a aflat că cel care a făcut această donație este nimeni altul decât un elev de-al său. Acesta a fost extrem de impresionat de gestul fostului său elev, cu care a vorbit zile întregi despre tragedia sa.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X