Externe

O britanica in varsta de 106 ani nu a putut vota. „Am vazut cele 2 razboaie mondiale si acum nu ma lasa sa votez”

O britanica, ajunsa la venerabila varsta de 106 ani, a incercat sa-si exprime votul, insa nu i s-a permis accesul in sectia de votare, pe motiv ca nu este inscrisa pe lista electorala.

Amy Winifred Hawkins sustine ca si-a dorit sa voteze, insa reprezentantii electorali ai sectiei de vot din cirumscriptia sa nu i-au permis accesul, intrucat numele sau nu apara trecut pe lista electorala.

Acum familia batranei este nemultumita de decizia reprezentantilor sectiei de votare si nu inteleg cum s-a produs eroarea.


Nemultumita de situatia creata, nepoata sa a reactionat pe un site de socializare. „Aceasta este bunica mea, care, la varsta de 106 ani, s-a dus la sectia de votare. Ea a fost toata viata ei o votanta a laburistilor, insa atunci cand a ajuns sa voteze, i-au spus ca nu este pe lista electorala”, noteaza Hannah Freeman, nepoata lui Amy.

Suparata pe decizia reprezentantilor, Amy le-a atras atentia asupra varstei sale. „M-am nascut in 1911, am vazut cele doua razboaie mondiale, am fost cand femeile au votat si am vazut greva minerilor. Iar astazi ei nu ma lasa sa votez”, spune nemultumita Amy.


Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X