Diverse

O braziliancă e cea mai frumoasă transsexuală! A fost aleasă Miss Trans Star Internacional 2016

Rafaela Manfrini, reprezentanta Braziliei, a câștigat concursul Miss Trans Star Internacional 2016, cea mai importantă competiție din lumea frumuseții transsexuale, ce a avut loc sâmbătă seară la Barcelona.

Potrivit organizatoarei, Thara Wells, evenimentul nu este doar un concurs de frumusețe, ci vrea totodată să ofere „mai multă vizibilitate comunității transsexuale, să lupte pentru dreptul la egalitate și să ajungă în mod pozitiv la societate, pentru că suntem oameni ca toți ceilalți”.

Mai exact, Star Internacional 2016 dorește să fie și o platformă pentru a denunța discriminarea comuntității LGTBI pentru persoanele lesbiene, g@y, bi și transgen. Aproximativ 30 de transsexuali din diferite țări ale lumii au participat săptămâna aceasta la Miss Trans Star Internacional 2016, care dorește să fie și o platformă pentru a denunța discriminarea colectivului LGTBI.

Câștigătoarea Rafaela a ajuns în finală alături de reprezentanta Israelului, Tallen Abu Hama, o arabo-creștină din Nazaret care era considerată favorită. Concurentele au defilat în costum de baie, de gală și în costum popular.

Anul acesta au concurat pentru prima oară țări precum Turcia, Nigeria, Israel și Sri Lanka, unde comunitatea transsexuală este deosebit de vulnerabilă.

„Am devenit femeie și am făcut pace între corpul meu și sufletul meu (..).Este foarte dificil pentru un transsexual să-și găsească de muncă. În final, multe ajung să se prostitueze”, a declarat israelianca Tallen Abu Hanna.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X