Vedete romanesti

O blondă celebră, dată pe spate de iubit: ”Acum vreau să fac un copil cu el”

Este una dintre cele mai dorite blonde de la noi din țară, dar, pare-se, și-a găsit fericirea departe de România. Iar asta pentru că, de ceva vreme încoace pare să se fi amorezat de un român care a plecat din țară și s-a stabilit la Londra, loc din care, în ciuda distanței, o răsfață cum știe el mai bine.

”Eram în club, zilele trecute când a venit un angajat de acolo să mă anunțe că mă așteaptă ceva la intrare. Era un curier cu un buchet imens de flori pe care l-am primit de la el. M-am înmuiat toată. Culmea, nu era prima oară când făcea un gest de genul, dar faptul că a ținut minte că voi ieși și a vrut să îmi facă o surpriză ca să îmi arate că se bucură că mă distrez, m-a impresionat”, ne-a spus Flore Salalidis.


Mai mult decât atât, focoasa blondă simte că Marco, noul ei iubit, îi trezește dorința de a fi mamă. ”Vom vedea cum decurge relația. Dar, dacă totul este bine și vom trece peste distanță și peste proba timpului, mă văd mamă. Acum vreau să fac un copil cu el, dar voi mai aștepta puțin…”, ne-a mai spus Flore.

Și, pentru că simte că Marco este alesul, Flore se gândește să plece în Londra pentru el. ”Da, voi pleca la Londra. Nu sunt încă hotărâtă să mă mut acolo, dar voi sta mai mult în capitala Angliei, alături de el. Fără discuție, pentru el, plec la Londra cât de curând, vreau să ne cunoaștem mai bine. Îl cheamă Marco, locuiește în Londra de mulți ani. Este român, e chiar din Brașov, îl cunosc de foarte mulți ani, dar am fost doar amici. De curând, el a venit în România și m-a invitat să îl însoțesc la o nuntă și… asta a fost. Acum a plecat la Londra unde urmează să plec și eu săptămâna viitoare. O să vedem ce iese, dar eu am un presentiment bun”, a spus Flore Salalidis.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X