Social

O batrana de 94 de ani a ars de vie in casa. Pompierii banuiesc ca incendiul a inceput tot din vina ei

Moarte cumplita pentru o batrana de 94 de ani, din comuna Dragoesti, judetul Suceava. Femeia a ars de vie in casa, in urma unui incendiu care a mistuit locuinta.

Vecinii au vazut focul si au sunat dupa ajutor, dar femeia nu a mai putut fi salvata. Locuinta din lemn s-a aprins fulgerator, probabil din cauza batranei- spun pompierii. Tragicul incident s-a petrecut marti dimineata, in jurul orei 8. Batrana locuia impreuna cu fiul sau, insa barbatul era plecat cu treburi prin sat si ea ramasese singura acasa. Un vecin care trecea prin zona a vazut casa cuprinsa de flacari si a sunat la 112. La fata locului au venit mai multe autospeciale, dar actiunea pompierilor a fost anevoioasa: casa din lemn ardea ca o torta. Dupa ce au reusit sa stinga focul, inauntru, militarii au gasit trupul neinsufletit al femeii de 94 de ani.

„Am intervenit la fata locului cu trei auto-speciale, iar la sosirea noastra, casa, parter plus etaj ardea in totalitate. In interior am avut informatia ca s-ar afla o persoana. Intr-una din camera am gasit trupul unei femei de 94 de ani, carbonizat”, afirma purtatorul de cuvant al ISU Suceava.

Cadvrul batranei a fost gasit intr-o camera in care se afla soba, aproape de iesirea din casa. E posibil ca femeia sa fi vrut sa aprinda focul, cu o bucata de ziar care ar fi cazut peste haine. Politia continua cercetarile pentru a stabili exact ce s-a intamplat.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X