Socant

O batrana de 90 de ani din Braila a fost batuta cu salbaticie chiar de fiica ei! Motivul este socant, uite de ce si-a agresat cu salbaticie propria mama

Batranete chinuita pentru o femeie de 90 de ani din Braila. Ar fi fost batuta chiar de fiica ei, in vârstă de aproape 70 de ani. Va avertizam ca urmeaza imagini care va pot afecta emotional.

Bunica parca ar fi scapat dintr-un atac animalic. Din cauza loviturilor, nu isi mai poate tine ochii deschisi. In starea socanta, ar fi adus-o chiar fiica.

„A batut-o de-a smintit-o. Am vazut-o vanata, a luat-o salvarea”, povesteste vecina femeii.

Cele doua femei au ajuns sa locuiasca impreuna dupa ce fiica i-a promis mamei ca va avea grija de ea, la batranete, cu o conditie: sa-i cedeze intreaga avere. Vecinii spun insa ca imediat ce fiica s-a vazut proprietara au inceput bataile.

„Tot noi am anuntat Politia, ca se auzea tipand. A luat-o la spital. Era neagra toata, iar a doua zi dimineata a adus-o inapoi. De atunci noi nu am mai putut sa intram sa vedem ce mai este”, spune vecina.

Un nepot de-al batranei sustine spusele localnicilor. Barbatul, stabilit in Austria de mai multi ani, a venit in vara acasa, ca sa-si viziteze familia. A trecut si pe la bunica Vasilica, dar in loc sa o gaseasca linistita si senina, femeia avea ochii vineti si corpul tumefiat.

„A zis ca a cazut. Cum a invatat-o. Ii e frica de ea. Nu poate sa spuna ca m-a batut ea, ca eu plec si tot cu ea ramane. Am mai gasit-o vanata la ochi si imi spunea: a cazut, uite nu ma asculta”, spune nepotul batranei.

Am incercat sa aflam chiar de la fiica batranei adevarul… Dar fara succes! „Exista o sesizare la noi, dar nu de la nepot. E sesizarea Politiei. E adevarat ca o agreseaza fiica? Am prezentat-o la Medicina Legala, dar n-am primit nici un raspuns”.

Daca politistii vor descoperi, in urma cercetarilor, ca fiica si-a lovit mama, aceasta ar putea sa ajunga la inchisoare. Pana se va incheia insa ancheta, nepotul batranei vrea sa ia masuri: isi va muta bunica intr-o garsoniera, in Braila.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X