Actualitate

O adolescenta din Australia ar fi fost rapita, violata si fortata sa se marite. „Vreau sa ajung din nou acasa”

O adolescenta din Australia sustine ca a fost rapita, violata si fortata sa se marite cu un barbat de religie islamica.

Barbatul a fi obligat-o sa-i devina mireasa, invocand legea Shariei, dupa ce a rapit-o si a dus-o la cateva sute de km departare de familia ei ingrijorata.

Din motive de siguranta, numele tinerei nu va fi dezvaluit.

Adolescenta sustine ca era ingrozita de barbatul de religie islamica, Chafic Charyala (31), care aparea la fereastra sa in fiecare noapte la ora 2:00. Tanara afirma ca barbatul o ameninta ca ii va lua viata daca nu il va urma.

Parintii fetei se opun mariajului dintre cei doi, iar de curand tatal fetei a respins cererea in casatorie venita din partea presupusului rapitor.

Intr-o noapte, se presupune ca barbatul ar fi rapit-o si ar fi dus-o departe de casa familiei ei.

Surse ale politiei sustin ca tanara a fost agresata intr-un hotel, dupa care a fost dusa intr-o casa privata care ii apartine unui seic. Acesta le-ar fi pretins ca in aceste momente se impune oficializarea casatoriei sub auspiciile Shariei.

Oficialii sustin ca Charyala ar fi fost impins sa faca acest gest, motivat de gandul ca prin aceasta casatorie va obtine rezidenta pe teritoriul australian. Ceea ce i-a scapat tanarului este faptul ca legea din Australia nu valideaza casatoria celor doi.

„Vreau sa ajung din nou acasa la familia mea”, este mesajul disperat al tinerei obligate sa se casatoreasca.
Planurile barbatului au fost date peste cap de perspicacitatea tinerei, care a apucat sa-si anunte parintii de toate cele intamplate. Fara sa mai stea pe ganduri, oamenii au raportat imediat incidentul la politie.

In cele din urma, politistii l-au gasit pe barbat, pe care l-au si arestat, iar fata a fost dusa la spital pentru a putea beneficia de ingrijri medicale.

Charyala a fost arestat fiind acuzat de abuz si rapire, urmand ca judecatorii sa decida soarta sa.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X