Povestea mea

”Nu voi avea niciodată o fată ca ea!” CODIN MATICIUC a fost cucerit de o domnişoară din aeroport. Cum arată cea care i-a furat inima

Codin Maticiuc a pus ochii pe o tânără din aeroport, dar nu a avut curajul să o abordeze, deşi şi-ar fi dorit.

Codin Maticiuc a postat pe Facebook o imagine cu domnişoara care i-a captat atenţia. Actorul le-a relatat prietenilor săi virtuali cum s-a întâmplat totul.


”Când am plecat duminică seara din Chişinău am observat o fată în aeroport. Stătea să-şi încarce telefonul pe o bancă chiar în faţă mea. Părul lung, complet natural şi cărare pe mijloc. Niciun pic de machiaj pe faţă, operaţii estetice zero. Credeţi-mă, mă pricep. Aş şti să spun de la trei-patru metri distantă dacă te-ai operat la Gad, Radu Ionescu, Stan sau Kasem. Sau măcar pe ce stil şi cât ţi-ai pus. Fata nu purta niciun accesoriu. Nici la mâini, nici la gât, nici în urechi, deşi i-am observat loburile fine găurite. Imbrăcată simplu şi comod cum e normal să fii în aeroport. Câteva aluniţe pe mâinile ei albe ce n-au trecut vreodată prin faţa neonului de solar. Un pic pistruiată şi cu un zâmbet senzaţional de frumos pe care-l purta mai mereu. Fix în poza pe care i-am făcut-o cu teamă nu zâmbea. Dar mai bine, zâmbetul fetei frumoase începuse să mă enerveze căci cineva o făcea să zambească acolo în blestematul de telefon.

Mi-am dat seama că n-am avut niciodată curajul să abordez o femeie. Agăţatul ăla clasic, de ăla vorbesc. Ăla bazat pe mult tupeu şi poate o mică doză de nesimţire. Timiditatea mea nu mi-a permis asta niciodată. Ei, aşa-mi trebuie. Nu voi avea niciodată o fată ca ea căci nu umblă sigur prin locurile în care „operez” eu”, a scris Codin Maticiuc pe Facebook.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X