Lifestyle

Nu toată lumea are această linie în palmă: Ce înseamnă dacă o aveţi

Unii oameni au această linie curbată sub degetul mijlociu şi inelar. Această linie mică, puţin curbată, la unele persoane poate face parte dintr-un cerc, pe când la alte persoane găsim două linii mici separate. Este denumită cercul lui Venus, respectiv centura dragostei.

În cazul în care nu o ai, nu fi dezamăgit, deoarece persoanele care o au sunt sensibile şi sunt predispuse să aibă probleme în dragoste. În cazul în care linia curbată închide un cerc înseamnă că persoana în cauză va trece printr-o mare dezamăgire în dragoste! Prin urmare, dacă aveţi un cerc este bine să învăţaţi din relaţiile eşuate. Dacă liniile formează un semicerc înseamnă că persoana, în anumite perioade din timpul vieţii, va avea dificultăţi în dragoste pe care însă le va depăşi cu uşurinţă, potrivit bzi.ro.

Dacă ai mai multe linii care foarmează un semicerc, înseamnă că eşti o persoană foarte sensibilă şi/sau cu o personalitate emoţională. Persoanele cu personalitate emoţională pot da dovadă de un devotament greu de crezut fiind perspicace, receptive şi cu o creativitate deosebită.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X