Vedete romanesti

Nu se poate abţine să n-o „înţepe”! Mihaela Rădulescu, despre primul semn care trebuia să-i dea de gândit Andreei Marin că ar fi înşelată

Andreea Marin a anunţat, joi dimineaţă, că a decis să pună punct căsniciei cu Tuncay Ozturk. Vestea sfârşitului mariajului „Zânei” nu a lăsat-o indiferentă pe veşnica ei rivală, Mihaela Rădulescu. Diva de la Monaco nu s-a putut abţine să n-o „înţepe” pe prezentatoarea TV, semnalând primul indiciu care ar fi trebuit să-i dea de gândit că ar putea fi înşelată.

A plecat din ţară şi trăieşte o frumoasă poveste de dragoste, însă nu poate da uitării rivalitatea cu Andreea Marin! Vestea divorţului „Zânei” de Tuncay Ozturk a făcut-o pe Mihaela Rădulescu să ia atitudine şi să-şi exprime opinia prin mesaje subliminale.

De curând Diva de la Monaco a postat pe o reţea de socializare o fotografie în care apare la volanul unei maşini, imagine însoţită de un mesaj „cu direcţie”.

„Când un bărbat te lasă să-i conduci maşina, asta trebuie să fie iubire – mai ales că el nu bea”, este mesajul care însoţeşte imaginea postată de Mihaela Rădulescu – ştiut fiind faptul că în urmă cu câteva luni „blonda lui Tuncay” a fost surprinsă conducându-i maşina viitorului fost soţ al Andreei Marin.


Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X