Util

Nu mai arunca tuburile de la hârtia igienică. Nici prin cap nu-ți trece câte ai putea face cu ele!

Cartoanele de la sulurile de hârtie igienică sau de la prosoapele de hârtie pot deveni obiecte utile. Faci economii şi protejezi mediul! Inspiră-te din obiectele făcute de lacourdespetits.com.

– suporturi pentru strâns cablurile electrice. Strângi cablul sub formă de 8 şi îl introduci în carton. Nu se va mai desface.
– cutii pentru cadouri mici, gen bijuterii. Le poţi decora la mijloc cu hârtie colorată, introduci bijuteriile şi apoi pliezi în interior capetele.


– suporturi pentru creioane, pensule. Iei o cutie de şerveţele pătrată, după ce s-au consumat şerveţelele, sau o cutie de pantofi şi îi tai capacul superior. O înveleşti în hârtie colorată, iar în mijloc bagi cartoanele vertical. Apoi le poţi umple cu creioane, pensule etc.
– mai poţi face suporturi pentru ouă. Le colorezi sau lipeşti benzi colorate şi apoi pui oul. Este o idee bună şi pentru Paşti.
– mai poţi face mini ghivece pentru răsaduri de plante. Le pliezi la un capăt, pui pământ în ele şi seminţe. Când au răsărit, le plantezi în ghiveci.
– suporturi pentru şervetele de la masă. Le poţi îmbrăca în hârtie colorată sau pânză. Introduci şervetul şi pui cartonul la mijloc.


– obiecte decorative: bufniţe, iepuraşi, fluturaşi etc, în funcţie de imaginaţie. Ai nevoie de culori.
– decoraţiuni pentru brad. Sunt uşoare şi le poţi vopsi cum vrei.
– jucării. Maşinuţe de curse. Le decupezi la mijoc, le vopseşti şi faci roţi din carton pe care le prinzi cu sfoară.
– decoraţiuni pentru pereţi. Tai felii sulurile, care vor fi ca nişte petale. Apoi le colorezi şi poţi face din ele flori sau alte ornamente.


Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X