Interne

Nu doar protecție divină! Preoţii nu doar sfinţesc maşini, le şi asigură! Poliţe RCA pentru maşini şi locuinţe, direct de la Patriarhie

Atunci când conduc prin haosul de pe şoselele româneşti, şoferii au nevoie de cât mai multă protecţie. Şi ce protecţie poate fi mai bună decât cea divină? Un site avizat de Patriarhia Română vinde, printre altele, şi poliţe RCA pentru maşini şi locuinţe.

Dacă protecţia divină nu e de ajuns, creştinii pot apela şi la o formă de asigurare mai pământească. O poliţă de asigurare obligatorie, vândută tot de Biserică, prin intermediul agenţiei sale de turism. Pentru a veni în sprijinul pelerinilor care încheie contracte cu noi, agenţia a pregătit o persoană anume care poate încheia şi asigurări de sănătate sau de călătorie pentru pelerini, dar şi RCA şi alte asigurări.

Pentru că şi-a diversificat activitatea, agenţia de turism a patriarhiei Române a avut în 2015 afaceri în valoare de peste 4 milioane de lei, dublu faţă de anul anterior. Iar profiturile s-au ridicat la 1,5 milioane de lei. Biserica Ortodoxă Română se află în topul celor mai profitabile instituţii din ţară.

În afară de monopolul pe comercializarea de lumânări, cărți religioase și calendare, biserica mai deține aproape 80 de mii de hectare de teren arabil și paduri, dar și numeroase cladiri și chiar trusturi de presă.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X