Bizar

Nu a ascultat de cei din jur si a baut alcool pana la refuz pe toata durata sarcinii. Acum regreta amarnic! Uite ce se intampla cu copilul pe care l-a nascut

Sarcina reprezinta poate unul dintre cele mai grele momente din viata unei femei.

Corpul trece prin transformari fizice semnificative, iar viitoarea mama trebuie sa fie foarte atenta la ce mananca si ce bea pentru a nu afecta negativ dezvoltarea fatului. Ce se intampla insa cand sunt ignorate aceste recomandari?

O femeie a aflat pe propria piele dupa ce a consumat alcool in cantitati mari pe toata durata sarcinii. Din cauza acestui obicei nociv fetita care s-a nascut, pe nume Karli Mitchell, are acum o viata de cosmar.

In varsta acum de 43 de ani, ea a suferit inca de la nastere cu sindromul alcoolului fetal. Obiceiul mamei ei a facut ca ea sa nu se dezvolte corect. Desi este trecuta de a doua tinerete, Karli are un psihic si un comportament asemanator unui copil de gradinita.

Din aceasta cauza ea nu a putut face o scoala si nu prea are prieteni, traind mai mult izolata si fiind dependenta de cineva care trebui sa o ajute.

Mama ei plange acum foarte des si spune ca regreta ceea ce a facut in timpul sarcinii. „Imi iubesc fiica si ma doare ca este asa! Din cauza mea este asa! Oare cum ar fi fost daca alcoolul nu mi-ar fi intunecat mintile? O sa regret toata viata greseala pe care am facut-o”, spune femeia.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X