Astro Fun

Norocul a dat peste ei. Luna iunie vine cu multi bani pentru cateva zodii

Banii sunt mereu o probema, ba ai prea multi, ba nu ai de loc. Pentru cine nu se descurca prea bine cu banii vara aceasta, si planuia sa mearga intr-o vacanta sau sa-si faca ceva ”pofte”, pentru 2 dintre zodii, vara aceasta va fi una de vis.

Zodiile care vor avea noroc la bani in vara ce tocmai a inceput

Gemeni
E luna Iunie, luna gemenilor, iar pentru ei acest inceput de vara vine cu chef de calatorii, si cu nevoia de relaxare. Pentru gemeni banii meru sunt o problema deoarece cheltuie destul de mult, insa in aceasta vara le va merge foarte bine din punct de vedere financiar. Vor rezolva niste probleme mai vechi cu bani, si vor scapa de toate datoriile. Asa ca vor avea destui bani pentru a putea calatori, relaxa, si a face ceea ce le place, alaturi de persoanele dragi lor.

Sagetator
Sagetatorul se va concetra asupra calatoriilor, vor obtine niste bani, ori pe care i-au dat imprumut cu ceva timp in urma, ori o persoana apropiata le va face un cadou. Se vor indrepta spre tari exotice, cu culturi diferite si extrem de interesante, pentru a invata, spre religii si spiritualitate.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X