Eveniment

Noile modele Dacia au facut senzatie la Salonul Auto de la Paris. Modificarile aduse de producator

Noile modele Dacia au facut senzatie la salonul auto de la Paris. Masinile produse in tara noastra au lumini de tip LED si claxon pe volan. Producatorul sustine ca l-a mutat de pe maneta laterala, la cererea clientilor.

Chiar si fara modificari, Dacia are printre cele mai mari vanzari din Europa.

Dacia Logan, Logan MCV, Sandero si Sandero Stepway au fost asteptate cu interes de jurnalisti. Masinile au acum o grila noua si un motor economic, de un litru, care dezvolta 75 de cai putere.

Sandero vine si cu o semnatura luminoasa Dacia, care este reprezentata de patru patrate LED pozitionate atat pe stopuri, cat si pe lateralul farurilor.

Totusi, schimbarea care a atras cel mai mult atentia jurnalistilor a fost, desigur, claxonul de pe volan.


Damienne Denis, sef de produs Logan si Sandero: „I-am ascultat pe clientii nostri si pentru a le raspunde solicitarilor, claxonul a fost plasat pe volan. Este mai practic, iar masinile noastre sunt astfel mai confortabile si mai agreabile.”

Modelele din gama de varf dispun de camera video pentru marsarier si de asistenta la demarajul in rampa. Comenzile pentru geamurile electrice, fata si spate, sunt amplasate pe portiere.

Dacia produce in Romania modelele Duster, Logan si Sandero. Reprezentantii fabricii au anuntat acum o saptamana ca intentioneaza sa produca in Maroc Logan MCV.

Concurenta pe piata auto este puternica. La salonul auto de la Paris, cehii de la Skoda au prezentat modelul Kodiaq. Primul SUV adevarat din istoria marcii care are 5 sau 7 locuri.

Citroen a prezentat noul Citroen C3, care pune accentul pe tehnologie: o noua navigatie cu comanda vocala.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X