Vedete romanesti

Nicoleta Luciu spune tot adevărul! Care este, în realitate, viața ei la Miercurea Ciuc

Nicoleta Luciu a decis să lase Capitala și să se mute, de ceva vreme, la Miercurea Ciuc, împreună cu soțul ei și cu cei patru copii ai lor. Vedeta a vorbit despre cum este viața sa departe de agitația din București.

Nicoleta Luciu a acordat un interviu prin telefon pentru o emisiune de la Antena Stars. Bruneta, care cu ani în urmă a înnebunit bărbații cu pictorialele incendiare pe care le-a realizat, a spus care este adevărul despre traiul pe care îl are la Miercurea Ciuc, acolo unde s-a mutat împreună cu familia sa.

„Eu mă duc la joburi în țară când sunt chemată. Nu contează de unde plec, din București sau din Miercurea Ciuc. Cu joburi sunt așa: o dată pe săptămână sau o dată la două gen, sunt amfitrioană la evenimente. La nunți, la botezuri, la petreceri de firmă, lumea dă de mine pe acolo”, a declarat Nicoleta Luciu.

Bruneta a vorbit și despre copiii ei și despre preocupările acestora.

„Tripleții au grădiniță, au patru ani, și în timpul săptămânii fac înot, canto, patinaj și pian”, a explicat ea.
Vedeta a vorbit și despre planurile sale. Ea are de gând să-și facă un blog.

„Având în vedere că foarte multe îmi scriu și foarte multe fete pe care le cunosc îmi cer o grămadă de sfaturi m-am gândit că aș putea să fac chestia asta online, pentru că majoritatea vor să știe cât mai multe lucruri… și m-am gândit să fac un blog și cu video și cu scris”, a încheiat Nicoleta Luciu.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X