Vedete romanesti

Nicoleta Luciu, dezvăluiri despre căsnicia cu Zsolt

Mama a patru copii şi soţia unui om de afaceri, Nicoleta Luciu nu are timp să se plictisească. În căsnicie, acest lucru contează, spunea ea, foarte mult.

În urmă cu câţiva ani, Nicoleta Luciu trecea prin cel mai greu moment din căsnicie, după ce soţul ei, Zsolt, a avut o aventură cu altă femeie. Deşi acel moment a fost unul care i-ar fi putut distruge familia, vedeta spune că, privind în urmă, nu a făcut decât să o unească şi mai tare.

„Orice femeie cât trăiește în viața asta o să pățească la un moment dat asta. Pe noi ne-a întărit și ne-a unit mai tare”, a declarat ea, pentru puterea.ro.

Cât despre căsnicia cu Zsolt, Luciu recunoaşte că programul aglomerat pe care îl are atât ea, cât şi omul de afaceri, îi ajută să nu se plictisească unul de celălalt.

„Noi am avut o relaţie la distanţă, aşa că pot să spun că nu ne-am săturat unul de celălalt, nu am avut timp să ne plictisim. Nici acum, chiar dacă m-am mutat la Miercurea Ciuc, nu stăm împreună non-stop. Eu am diverse filmări pe care trebuie să le onorez, el pleacă cu campionatele de hochei, fiecare are şi planurile lui profesionale, aşa că avem timp să ni se facă dor”, a mai spus bruneta, pentru ziarul Ring.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X