Vedete romanesti

Nicoleta Guță a slabit 55 de kilograme. Prima apariție publică

Nicoleta Guță a slabit 55 de kilograme și a avut prima apariție publică în direct la tv. Fiica manelistului Nicolae Guță a venit însoțită de fiul ei, care e transformat total, după ce a slăbit, în urma operației de stomac. Cei doi au șocat pe toată lumea.

Nicoleta Guță a slabit 55 de kilograme și i-a lăsat mască pe toți. Tânăra e transformată total. Pentru prima dată, aceasta a vorbit despre momente grele prin care a trecut alături de fiul ei, înainte de a-și tăia stomacul. Nicoleta cântarea în jur de 90 de kilograme. Dacă fiul ei și-a făcut by-pass gastric sleeve, ea și-a tăiat stomacul!

Nicoleta Guță a slabit 55 de kilograme. „Aveam 90 de kilograme”
„Nici nouă nu ne vine sa credem! Doamneeee, bine că am scapat! El a tot ținut nenumarate diete de-a lungul timpului. Făcea si sala, cate șase ore pe zi! Mânca patru hamburgeri! Eu nu mancam mult. Nu mancam mult, dar mâncam des. Dar viața pe care o duc… Nopți nedormite. Mâncam la nunți, acasă… Ciocolată, tort, carne. Am ținut multe diete. Am tinut și Dukan. Am slabit 9 kilograme și într-o lună am pus înapoi 10 kilograme! Am pus mai mult! S-a simțit bine după operație. A costat mult! Pentru mulți e o suma mare! Operatia lui a costat 10 mii de euro, a mea 8500-9000 de euro. Operația lui se face la peste 100 de kilograme. Eu aveam 90!”, a declarat Nicoleta Guță la Kanal D.


Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X