Vedete romanesti

Nicolae Guță a slăbit 30 de kilograme și e de nerecunoscut. Apropiații sunt șocați

Nicolae Guță a slăbit 30 de kilograme și e de nerecunoscut. Manelistul a luat această decizie de dragul Cristinei, femeia de care s-a despărțit de curând, dar pe care încă o iubește. Cei doi au trăit o frumoasă poveste de dragoste ce a durat doar câteva luni.

Nicolae Guță a slăbit 30 de kilograme și și-a șocat apropiații cu ultimele apariții. În primăvara acestui an, cântărețul a declarat că a dat jos 20 de kilograme, iar acum arată total diferit. Manelistul s-a apuscat de dietă şi după ce a slăbit peste 30 de kilograme şi este de nerecunoscut.


Nicolae Guță a slăbit 30 de kilograme. „Mâncam ca un porc”
„Regele” Manelelor a postat pe o reţea de socializare un mesaj video pentru fanii lui, iar apariția acestuia i-a uimit pe toţi. ”Am avut 104 kilograme și probabil că din cauza supărărilor și viața mea din trecut în neregulă mi-a găsit remediul și alinarea în arta culinară. Știu să fac mâncare și mi-am administrat cam 104 kilograme. Cu așa femeie frumoasă, manierată am slăbit. Mi-aș dori să mănânc ce mănâncă ea și cum mănâncă ea. Deocamdată rezultatul este pe drumul cel bun și aș vrea să îi mulțumesc Cristinei. Când ne-am cunoscut, aveam 104 kilograme și mâncam ca un porc”, declara Nicolae Guță la începutul lunii aprilie, când relația lor era încă frumoasă.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X