Externe

Nepoata vicepresedintelui UEFA, Angel Maria Villar, omorata desi se platise rascumpararea

Nepoata lui Angel Maria Villar, vicepresedinte UEFA si presedinte al federatiei spaniole, a fost gasita moarta, desi familia platise o parte din rascumpararea ceruta de rapitori, a anuntat ministerul spaniol de externe.

Maria Villar Galaz, 36 ani, a fost gasita fara viata intr-un canal de ape reziduale, la doua zile dupa ce fusese rapita, legata de maini si picioare si cu un sac de plastic pe cap care i-a cauzat moartea prin asfixiere.

Victima a fost rapita pe 13 septembrie dupa ce a luat un taxi intr-un centru comercial din Santa Fe, in apropiere de sediul IMB Mexic, unde lucra.


Rapitorii au fortat-o sa retraga bani din contul sau inainte de a solicita o rascumparare familiei pentru punerea ei in libertate. O parte din bani au fost platiti, dar corpul victimei a fost gasit la zi mai tarziu.

Angel Maria Villar conduce federatia spaniola din 1988 si este membru al Comitetului Executiv al FIFA din 1998. Dupa ce si-a anuntat candidatura la presedintia UEFA, el a decis sa se retraga din cursa inaintea alegerilor.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X