Vedete romanesti

Narcisa lui Guță și-a pus gene false. „Tu ești? Ce transformare”

Narcisa lui Guță a simțit nevoia de o schimbare, așa că a trecut la fapte. Chiar dacă în urmă cu doar câteva zile a aflat că este condamnată la trei ani de închisoare cu suspendare, bruneta încearcă să treacă peste probleme și profită din plin de timpul liber pe care îl are. Iubita oficială a manelistului și-a pus gene false.

Narcisa lui Guță și-a pus gene false, iar transformarea este spectaculoasă. Bruneta arată total diferit, iar fanii au felicitat-o pentru rezultat. „Bravo Narcisa, parcă ești alt om”, „Tu ești? Ce transformare”, „Își vine perfect”, au fost câteva dintre comentariile fanilor.

narcisa-lui-guta-si-a-pus-gene-false-tu-esti-ce-transformare

Narcisa Guță se teme pentru viața fiului ei. Nu vrea să plece de lângă băiat
Narcisa Guță a aflat că a fost condamnată la trei ani de închisoare, după ce a intrat în casă peste Beyonce de România și a bătut-o. Iubita oficială a manelistului Guță este șocată și a anunțat că se pregătește să plece de lângă băiatul ei, pe care îl iubește mai mult decât orice. Narcisa lui Guță a recunoscut că trece prin momente cumplite. „Stau cu candela aprinsă de trei zile și mă rog lui Dumnezeu să nu mă ia de lângă Alberto, fiul meu! Băiatul meu nu a trăit fără mine nici măcar o clipa! E o zi cruntă! Trebuie să mă pregătesc să plec de lângă puiul meu scump”, a declarat Narcisa Guță în cadrul unei emisiuni tv.

Narcisa Guţă a aflat verdictul magistraţilor
„Desfiinţează în parte sentinţa apelată şi în fond rejudecând: În baza art.16 lit.g Cpp încetează procesul penal pornit la plângerea prealabilă a persoanei vătămate Colfescu Elena pentru săvârşirea infracţiunii prev. de art.193 alin.2 Cod penal ca urmare a retragerii plângerii penale. Înlătură dispoziţiile privind reţinerea disp. art.38-39 Cp inclusiv sporul de 2 luni închisoare aplicat prin sentinţa apelată. În baza art.234 alin.1 lit.a şi f Cp condamnă inculpata Balaban Narcisa la pedeapsa de 3 ani închisoare”, se arată în sentinţa publicată pe portal.just.ro.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X