Vedete romanesti

Narcisa lui Guță a fost condamnată la trei ani de închisoare

Narcisa Guţă a fost condamnată la trei ani de închisoare cu suspendare în dosarul în care este acuzată de vătămare corporală. Iubita lui Nicolae Guță a intrat în casă peste Beyonce de România și a bătut-o.

Narcisa Guţă a aflat verdictul magistraţilor în procesul cu Beyonce de România! „Desfiinţează în parte sentinţa apelată şi în fond rejudecând: În baza art.16 lit.g Cpp încetează procesul penal pornit la plângerea prealabilă a persoanei vătămate Colfescu Elena pentru săvârşirea infracţiunii prev. de art.193 alin.2 Cod penal ca urmare a retragerii plângerii penale. Înlătură dispoziţiile privind reţinerea disp. art.38-39 Cp inclusiv sporul de 2 luni închisoare aplicat prin sentinţa apelată. În baza art.234 alin.1 lit.a ?i f Cp condamnă inculpata Balaban Narcisa la pedeapsa de 3 ani închisoare”, se arată în sentinţa publicată pe portal.just.ro, potrivit România tv.

Narcisa Guță, scandal cu Beyonce de România
În luna octombrie a anului 2014, Narcisa, foarte geloasă pe Beyonce, care îi născuse un copil lui Guţă în urmă cu câteva luni, s-a dus să vorbească cu ea, la locuinţa manelistului din Popeşti Leordeni.

Tânăra nu i-a dat drumul la uşă, astfel că Narcisa a spart geamul casei şi a intrat prin efracţie. Fosta soţie a manelistului a bătut-o atunci pe tânără şi a plecat din casă cu bani şi cu câteva obiecte.

Între timp, Narcisa și Beyonce de România s-au împăcat, iar cele două sunt bune prietene. Nicolae Guță este unul dintre cei mai cunoscuți maneliști de la noi, care trăiește o viață de telenovelă, cu o iubită oficială, Narcisa, dar și cu amante pe care le schimbă frecvent și mulți copii.

Narcisa a fost însă cea la care s-a întors mereu, iar ea se mândrește au cu acest lucru, în ciuda scandalurilor televizate. Narcisa pare să mai fi topit ceva kilograme, dar deși nu are vreo siluetă de fotomodel, face mereu furori pe rețelele de socializare sau la emisiuni TV cu ținute care îi pun în valoare atuurile fizice.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X