Bizar

Multi au plans cand au vazut filmuletul cu aceasta femeie care a incercat sa isi scoata singura bebelusul din pantece in propria cada. Uite ce s-a intamplat pana la capat cu mama si copilul in timp ce moasa filma totul

Audra Lynn a vrut sa imortalizeze momentul nasterii si sa aiba acele imagini pentru tot restul vietii, mai ales ca facea acest lucru la ea acasa, in cada.

In generel, vorbim despre nastere ca despre o experienta dureroasa dand atentie mai mult la aspectele negative decat cele pozitive.

Cand veti vedea imaginile din filmuletul alaturat, veti inelege de ce aceast femeie a avut parte de una din cele mai usoare nasteri de care ati auzit.

Aflata in cada cu apa, femeia astepta ca micutul sa vina pe lume. Totul a fost filmat de moasa care a asistat-o, iar viitorul tatic era langa ea. Femeia a avut cea mai relaxanta si rapida nastere din cate puteau sa existe. „A fost uimitor, o sarcina de care imi voi aminti toata viata”, a dezvaluit moasa.

Viitoarea mamica a avut cateva contractii inainte si apoi, gata, bebelusul a venit pe lume. „Ceea ce nu puteti vedea in video este capul bebelusului care iesise deja. I-am zis Audrei sa astepte pana la urmatoarea contractie si atunci bebelusul a iesit cu totul.” Mamica era peste masura de fericita, iar filmuletul a emotionat milioane de oameni dupa ce a fost postat pe Facebook si Instagram.

Vezi aici VIDEO!

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X