Externe

MOTIVUL pentru care Kate Middleton și Prințul William nu se țin NICIODATĂ de mână în public

Prințul William și Kate Middleton au vizitat celebrul monument Masoleul Taj Mahal din Agra, în ultima zi a turneului lor din India și Bhutan. Chiar dacă erau în fața unui monument închinat dragostei, cei doi nu au schițat nici un gest de iubire. Nici măcar nu s-au ținut de mână. Și există o explicație pentru asta.

Kate și William formează un cuplu de îndrăgostiți, cu o relație exemplară, dar nu au fost văzuți ținându-se de mână în public decât de câteva ori. De ce? Pentru că își iau ”job-urile” în serios și consideră că gesturile de afecțiune manifestate în public nu sunt tocmai dovadă de profesionalism. Plus că i-ar distrage. ”Nu există nici un protocol la casa regală, care să interzică manifestarea afecțiunii în public. Cel mai probabbil motivul este acela că ei sunt reprezentanții Monarhiei Britanice oriunde merg și vor să fie profesioniștii în acest roluri”, a explicat Myka Meier, expert în etichetă regală, pentru revista People.

Prințul William și Kate Middleton au vizitat celebrul monument Masoleul Taj Mahal din Agra, în ultima zi a turneului lor din India și Bhutan. Mai mult, ei s-au așezat pe banca pe care în urmă cu 24 de ani stătea Prințesa Diana. Acum, fiul ei s-a fotografiat alături de soția sa în fața monumentului închinat dragostei. ”El (Prințul William – n.r.) se simte incredibil de norocos să vizite un loc în care memoria mamei sale este păstrată vie”, a anunțat anterior reprezentantul cuplului regal.


Celebrul Taj Mahal a fost construit la mijlocul secolului XVII, de împăratul Shah Jahan ca masoleul pentru soția Mumtaz Mahal.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X