Bizar

Motivul incredibil pentru care o femeie nu a făcut duş timp de 30 de ani

Donna McMahon, o femeie Liverpool, nu a făcut duş şi nu a intrat în cadă timp de 30 de ani, din cauza unei fobii pe care a căpătat-o în copilărie.

Femeia, în vârstă de 35 de ani, a început să fie terifiată la gândul unui duş în momentul în care avea cinci ani.

„La vârsta de cinci ani, mă aflam pe malul unui lac, iar un alt copil m-a împins și am căzut în apă. În timp ce mă scufundam, am crezut că tata nu va putea să mă prindă și că mă voi ineca. Timp de 30 de ani, m-am spălat atât de superficial încât apa abia dacă-mi atingea picioarele. Mă simt așa ușurată că acel capitol din viața mea s-a încheiat”, a povestit femeia, potrivit The Mirror.

Din fericire, Donna a scăpat de această frică, cu ajutorul terapiei prin hipnoză. După 30 de ani, a intrat pentru prima dată într-o piscină şi a făcut duş. „Înainte stăteam şi câte o oră să mă spăl pe păr, pentru că nu îmi băgam capul în apă, ci mă spălam pe porţiuni. Acum mă spăl normal, simt că s-a petrecut un miracol în viaţa mea. Mă simt eliberată şi am scăpat de frica iraţională de a sta cu capul în apă”, a spus femeia, care a fost tratată în doar oră de terapeut.

„Nu îmi vine să cred că cea mai mare problemă din viaţa mea s-a rezolvat în doar o oră. Nu îmi imaginam vreodată că voi putea sta cu capul în apă fără să îngheţ de frică. Ştiam că nu mai puteam trăi mult timp cu această frică pentru că devenea tot mai apăsătoare pe măsură ce înaintam în vârstă”, a încheiat ea.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X