Vedete romanesti

Monica Gabor, vizită secretă pe pământ românesc. Ce a făcut vedeta imediat după ce a ajuns în ţară FOTO

Lumea mondenă a primit cea mai neaşteptată veste! Monica Gabor a venit, în mare secret, în ţară. Paparazzii i-au luat urma şi au filmat primele momente petrecute de divă pe pământ românesc.

Ca o mamă grijulie, prima decizie pe care Monica Gabor a luat-o a fost să îşi scoată fata în oraş, scrie spynews.ro. Cele două au mers într-un mall din Capitală şi s-au plimbat prin magazine. Cum Irinucăi i s-a făcut foame, mama sa a ales să o răsfeţe. Cele două s-au aşezat la coadă, pentru a cumpăra de mâncare.

Monica şi-a mângâiat cu dragoste fata, pe creştet. Vedeta i-a cumpărat micuţei o porţie delicioasă de nachos. Încântată, Irinuca a primit mâncarea chiar din mâinile mamei sale. Fosta doamnă Columbeanu a fost foarte fericită de faptul că şi-a petrecut timpul alături de copilul ei. Monica Gabor a părut să arate mai bine ca niciodată, semn că revenirea pe plaiurile mioritice îi priiește din plin.

Vizitată de Irinel Columbeanu

Anul acesta, Monica și Irinuca s-au văzut deja de două ori. Prima oară, într-o excursie făcută pe durata verii, alături de Irinel Columbeanu, cei doi petrecând cu trei săptămâni mai mult în Statele Unite decât își programaseră, iar acum, a doua oară, Monica fiind cea care i-a întors vizita, dar în mare secret, venind, prin surprindere, în România.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X